Natteravnene vil også være tilstede under...

Natteravnene vil også være tilstede under...

04-05-2014

Eurovision Song Contest 2014.

Flere Natteravne foreninger vil tage til København for at vise PR-flaget i forbindelse med Eurovision Song Contest 2014 i dagene fra den 5. maj til og med den 10. maj.

Hele verden repræsenteret på Eurovision Fan Mile
Strækningen fra Københavns Hovedbanegård til Nyhavn bliver omdannet til Eurovision Fanmile hele ugen, her vil tre udenlandske byer være repræsenteret langs ruten. Beijing, Malmø og Hamborg har alle takket ja til at tage vejen til København for at deltage i festlighederne.
Når lokale borgere og turister går langs Strøget vil de støde ind i repræsentanter fra hele verden langs strækningen... og så selvfølgelig også Natteravnene, som vi være i nattelivet lige som de plejer, men også være på gaden for at fortælle om det gode arbejde, og forhåbentlig inspirere andre til at melde sig til en uforpligtende prøvetur.

Millionbyen Beijing, sidste års Eurovision-værtsby Malmø og den festglade Hamborg har alle takket ja til invitationen om at blive repræsenteret på Eurovision Fan Mile.

Formålet med inddragelsen af de tre byer er at invitere hele verden til København i bedste Join Us stil, som er dette års slogan for Eurovision Song Contest 2014, og planen er at pakke Strøget ind, som man kender det fra store sportsbegivenheder, og derved omdanne gågaden til én lang festrute.

Derudover har Australien, som historisk er kendt for at være meget begejstrede for den europæiske sangkonkurrence, også vist interesse for at optræde på Fan Milen med et show.


Hvis din lokale Natteravneforening har lyst til at tage turen til København i perioden, kan I stadig nå at bestille lidt ”flyers” på info@natteravnene.dk